Aanmelden

Informatieavond op Kampong: maandag 23 oktober 2017, 20:00 uur, Cricket clubhuis a/d Mytylweg

De zomervakantie van 2018 lijkt nog ver weg. Desalnietemin gaan we nu al beginnen met de voorbereidingen van Roadtoperth2018!

Roadtoperth is een programma dat zich richt op meisjes die ten tijde van de reis (bijna) 2-jaars B of 1-jaars A zijn, en hun een unieke sportervaring mee willen geven die bijdraagt aan hun ontwikkeling als mens en als sporter.

Kom maandag 23 oktober om 20:00 naar de informatieavond in het clubhuis van Kampong Cricket aan de Mytylweg. Daar vertellen we wat de plannen zijn voor de rest 2017 en voor 2018. Ook vertellen we wat je moet doen om mee te kunnen en wat je kunt verwachten. Tip: Neem ook een ouder mee! Meld je aan voor de informatieavond met een mailtje naar:  info@roadtoperth.com Maar wacht daar niet te lang mee!

Als je al zeker weet dat je mee wil naar Perth tijdens de zomervakantie van 2018 dan kun je je middels het invullen van dit formulier en dat op te sturen naar info@roadtoperth.com of op de informatieavond in te leveren. (Door op de link te klikken download je het formulier)

Na een succesvolle samenwerking tussen SV Kampong Hockey, SCHC, MHC Naarden  en SV Kampong Cricket waarvan we hopen dat die zich zal voortzetten zijn we blij met het innitiatief van Rood & Wit om in de omgeving van Haarlem ook een roadtoperth team om de been te zetten. Wanneer de informatie avonden daar zullen zijn is nu nog niet bekend maar zullen in februari/maart 2017 plaatsvinden.

Informatieavond op Rood & Wit: Nog vast te stellen.