26 & 27 december: Kerst en eerste hockey clinic

Dag 2

Hoi!

Op de tweede dag moesten we meteen vroeg op; om 7:30 moesten we bij het ontbijt zitten en 8:30 vertrokken we joggend naar de baai van Perth. Daar hebben we een work-out gedaan. Ook gingen we leuke foto’s maken voor onze sponsor: Kookaburra. Na de work-out kregen we een aantal nuttige workshops.
Vervolgens gingen we lunchen en na de lunch richting Perth City. We gingen eerst naar een museum en we kregen ook een paar opdrachten mee. Daarna kregen we twee uurtjes vrij om te shoppen!
S’avonds gingen we naar de open air cinema want Sebas was jarig! Helaas ging het regenen (?) en moest de film wel stoppen. Helaas! Het was een vermoeiende maar leuke dag!

 

 

     

Dag 3

Vandaag was toch wel een van de eerste hoogtepunten: de training van Casey! Na vroeg opstaan heeft ze ons veel techniek en goede basis voor het team bijgebracht. Dat is ook wel nodig, want morgen hebben we onze eerste wedstrijd.

Daarna zijn we naar het strand gegaan voor een recovery-sessie. We moesten eerst zwemmen in de koude zee en vervolgens opwarmen in de zon, prima leven. Vervolgens vertrokken we met zijn allen naar de stad voor de broodnodige WiFi. Deze is nog niet geregeld in ons verblijf. Iedereen heeft nog even rondgelopen tot het na een tijdje tijd was om terug te gaan om de karaoke-avond voor te bereiden.

De karaoke-avond hield in dat we 4 ‘teams’  hadden en een jury. Iedereen deed z’ n act en na afloop mocht iedereen een stem uitbrengen per team op een ander team. De begeleiders begonnen met het lied Y.M.C.A, gelijk een goed begin! Daarna kwamen Merel, Evelien, Isa en Merlijn met  ‘ All I want for christmas’ , vervolgens Babette, Nouk, Suze, Famke en Maartje met ‘ Onenightstand’  en last but not least Sophie, Eva, Nikki, Relinde, Sabine, Roos en Ilse met ‘ You’re the one that I want’  van Grease. Na een spannend jury overleg kwam eruit dat de meiden van Grease toch wel de beste waren. Zij kregen als beloning iets lekkers.
Wij hebben een fantastische tijd hier en we verheugen ons erg op de volgende dagen.

Groetjes,
Ilse en Floor